Zamknięty przez: admin Czw 01 Kwi, 2010 20:13 |
No i po Pyrówce, wrześniówce albo październikówce |
Autor |
Wiadomość |
Danusia
Moderator danusia
Członek ZPiT: tak
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 20:52 No i po Pyrówce, wrześniówce albo październikówce
|
|
|
Drodzy zaklinacze pogody!
Spisaliście się w gruncie rzeczy całkiem dobrze, bo opadów deszczu tudzież śniegu nie stwierdziliśmy. Stwierdziliśmy natomiast, że październikowy wieczór jest nieco chłodniejszy, aniżeli majowy . Gorące serca Niezawodnej Grupy Sympatyków naszych biesiad, muzyka, śpiewy i tańce pozwoliły nam jednak wytrwać ładnych parę godzin o kiełbasce, grochówce, ziemniaczku.
Flesze błyskały, a więc z pewnością zdjęcia pojawią się na stronie.
Gorąco pozdrawiam.
Danusia |
|
|
|
|
Renee
użytkownik nieaktywny
|
Wysłany: Pon 15 Paź, 2007 09:37 podziękowania : ))
|
|
|
Danusiu dzięki jeszcze raz za Pyrówkę ! Było jak zwyke sympatycznie i swojsko, trochę frywolnie i oczywiście folkowo. Całusy i podzękowania dla Ciebie i wszystkich osób, które włączyły się do przygotowań. I nie martw się , że zamiast ogniska był grill, wszak najważniejsze było aby się spotkać : ))
Renee
Ps. A grochóweczka - palce lizać ! |
|
|
|
|
krzysztofniewiara
Moderator
|
Wysłany: Pon 15 Paź, 2007 10:36
|
|
|
Było super,mam nadzieję że pośpiwaliście jeszcze ze 3 godziny bo ja złamany boleścią musiałem do ciepłego łóżeczka. Ktoś mi radził skórkę z kota, ogłaszam więc przetarg nieograniczony z wyłączeniem kota Pana Premiera. |
_________________ Krzych |
|
|
|
|
zulu gula
użytkownik nieaktywny
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2007 17:57
|
|
|
niestety , nie dane mi bylo spotkac sie na pyrowko- grochowce - rowniez bylam cierpiąca- czekam niecierpliwie na zdjęcia, mam nadzieje ze przyblizą mi atmosfere wieczoru z tego co media donoszą - szalonego , caluski |
|
|
|
|
Renee
użytkownik nieaktywny
|
Wysłany: Śro 17 Paź, 2007 06:50 Maść z kota
|
|
|
Kota to tu ma niejeden w tym gronie; pytanie kto da się przerobić na maść.
... nawet dla Prezesa |
|
|
|
|
|