Archiwum SWiPS - Zeniu Krukowiecki Laureatem Nagrody Artystycznej
krzysztofniewiara - Wto 26 Lut, 2013 09:27 Temat postu: Zeniu Krukowiecki Laureatem Nagrody Artystycznej Z prawdziwą przyjemnością , ale też i z nieukrywaną zazdrością informuję że że Zeniu Krukowiecki został nagrodzony najwyższą nagrodą jaką przyznaje miasto Olkusz za działalność kulturalną tj. Olkuską Nagrodą Artystyczną.
Benefis laureata odbędzie się dnia 02 marca- sobota o godzinie 17-tej w Olkuskim Miejskim Domu Kultury.
Oczywiście będziemy wspomagać Zenka myślą , mową i uczynkiem czyli śpiewem.
Zapowiadanych jest szereg osobistości świata kultury i polityki, będzie Dyr. Słowianek
H. Wolf pewnie z obstawą aktualnych Słowianek ale przede wszystkim będziemy My- Prasłowianki, które z radością odśpiewają Zenkowi Viwe la companii.
Zeniu zaprasza trochę wcześniej bo na godzinę 16-tą do znanego nam, Miejskiego Domu Kultury by się przygotować.
Jak zwykle zapowiadane są atrakcje ale one pozostają w miłej osobie Laureata tajemnicy.
Drogi Zenku najserdeczniejsze gratulacje od całej braci słowiankowo- prasłowiankowej.
Ad Multos Annos
ajdejano - Wto 26 Lut, 2013 20:17
Gratuluję Zenkowi i pytam, czy może jest jakaś organizacja wyjazdu Prasłowianek? Może umawialiście się w Głogoczowie? A może po prostu każdy jedzie jak Bóg da, albo nie jedzie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź, ściskam, pozdrawiam, Ewa
krzysztofniewiara - Śro 27 Lut, 2013 07:46 Temat postu: Witaj Ewka Jedziemy prywatnie ale ja mam 2 miejsca w samochodzie więc mogę cie zabrać i oczywiście odwiozę, jestem w sobotę w południe w Krakowie, wyjazd byłby gdzieś o 3 ciej, jeżeli cię to interesuje zadzwoń moja kom 603052931
pozdrawiam
|
|
|