Przesunięty przez: admin Śro 08 Paź, 2014 08:45 |
I po majówce!! |
Autor |
Wiadomość |
krzysztofniewiara
Moderator
Członek ZPiT: tak
|
Wysłany: Nie 25 Maj, 2014 16:56 I po majówce!!
|
|
|
Wszelkie burze przechodziły obok,więc zamówiona pogoda była, byli goście specjalni, artyści z Niemiec i Holandii , zbieraliśmy się długo niektórzy po weselach , chrzcinach i innych rodzinnych imprezach przychodzili na naszą majóweczke . jak zwykle była kiełbaska, kicha , barszczyk , piwko i to co przynieślimy Tak naprawdę zabawa zaczęła się po 9 tej , przyszedł Dzidzia z cyją . Mieciu Dunin , nasz senior -87 lat_ wywijał na skrzypkach nie mając konkurencji bo Michas Półtorak nam uciekł do Piwnicy. Były nowe twarze Ola, i inne byłi zachwycenie, przyszli też instruktorzy Słowianek zobaczyć jak dinozaury się bawią.
Ponieważ było nas dużo a knajpka choć urodziwa to nieduża , tańce wykonywane były na ulicy , z zatrzymaniem ruchu drogowego i wielu gapiów , wielbiciweli naszego prasłowiankowego talentu. Wyszedłem ok 1-szej ale wiem że do 4 -tej zabawa trwała w najlepsze . majówka była super , wrócilismy na stare śmieci knajpy In Koguto,piwsko lało sie strumieniami , paru gości mówi dzisiaj szeptem no i bardzo dobrze.
dziękuję wszystkim za jak zwykle wspaniała atmosferę
i do zobaczyska |
_________________ Krzych |
|
|
|
|
janeczek
Moderator
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014 08:27
|
|
|
Krzychu, a gdzie "twarde dowody"? W albumie "Majówka 2014" nic nie widzę, nic nie widzę.... |
|
|
|
|
krzysztofniewiara
Moderator
|
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014 08:42
|
|
|