|
forum witryny slowianki.org
Forum dyskusyjne Stowarzyszenia Wychowanków i Przyjaciół ZPiT "Słowianki"
|
Przesunięty przez: janeczek Pon 01 Lis, 2010 19:50 |
Podkoszulki "Dinozaurów" |
Autor |
Wiadomość |
ARTUT
użytkownik nieaktywny
Członek ZPiT: tak
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 09:47 Podkoszulki "Dinozaurów"
|
|
|
Nie ukrywam, że jestem namiętnym zbieraczem tematycznych podkoszulek. Zawsze z zazdrością patrzyłem na podkoszulki "dla dinozaurów" przygotowane m.in. na jubileusz Zespołu.
W związku z tym mam pytanie... czy istnieje możliwość zakupienia takiej koszulki? A jeśli nie, to może warto pomyśleć o ich przygotowaniu? Myślę, że znalazło by się wielu chętnych...
A potem... szaliki, kufle na piwo, kubki, kieliszki, polary... Ciekaw jestem co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
dzidek2
użytkownik nieaktywny
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 21:42
|
|
|
Machu !!! zaczynasz z wysokiego C jak prawdziwy chórzysta...ten balecik to była pomyłka widocznie tu sie rozwiniesz .. wchodze w polary ..i koszulki moze nawet szalik |
|
|
|
|
ARTUT
użytkownik nieaktywny
|
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 12:39
|
|
|
No z tym chórem to w sumie nie był by taki zły pomysł. Kilka razy solówki w Rzeszowie się śpiewało (z większym i mniejszym powodzeniem)
Ogólnie od Pani Ani Korczakowskiej nie miałem nigdy "zakazu śpiewania" dość popularnego w balecie a nawet części chóru
A jeśli chodzi o kufle, szaliki, koszulki itp. to w osobnym temacie poruszyłem tą kwestię. Zacytuję odpowiedni fragment odnośnie moich propozycji dotyczących portalu www.slowianki.org
sklep internetowy i wirtualne laboratorium fotograficzne, w których można zamówić materiały udostępniane przez Stowarzyszenie. Zyski z tej działalności będą przekazywane na działalność statutową. Warto dodać, że obecnie istnieje wiele witryn, które wykonują produkty na zamówienie i zajmują się ich wysyłką, bez konieczności ich wcześniejszej produkcji i przechowywania w magazynie (prosty przykład: zamawiamy podkoszulek z kilkunastu dostępnych, zamówienie jest automatycznie przekazywane do danej firmy, która realizuje projekt i wysyłkę, ona pobiera odpowiedni zysk, którego część przekazuje automatycznie Stowarzyszeniu).Przykładem takiej firmy jest http://www.butik.pl |
_________________ Słowianek na emeryturze... |
|
|
|
|
|
phpBB by
przemo
| |
|