janeczek
Moderator
Członek ZPiT: tak
|
Wysłany: Śro 25 Lis, 2009 12:33 Przepraszam!!!
|
|
|
Wszystkie Koleżanki i Kolegów, których mój post dotyczący "nowej strony Zespołu" wprowadził w błąd, w szczególności informacja że można na niej znaleźć "wszystkie jubileuszowe składy Zespołu" - serdecznie przepraszam.
Ja to rozumiem, że tak intrygująca informacja przesłoniła fakt, że na końcu postu wyjaśniłem iż (niestety) nie jest to strona Słowianek.
Ilość pytań skierowanych do mnie w tej sprawie - gdzie tą listę można zobaczyć? czy trzeba się zalogować aby zobaczyć? dawaj tą listę! - jedynie utwierdziła mnie w przekonaniu, że ZPiT KRAKUS wykonał wielki ukłon w stosunku do swoich Dino.
Jeszcze raz przepraszam
przygnębiony brakiem takiej listy w Słowiankach
Jan(eczek)
A tekst ten brzmiał:
>>Na 44 dni przed Jubileuszem, zaglądnąłem na internetową stronę Zespołu. JAKA RADOŚĆ!!! Tyle wiadomości! Historia Zespołu, zdjęcia, składy, szczegółowy program obchodów!!! Nie mogłem uwierzyć, że aktualni i byli członkowie Zespołu mogą mieć wspólny „Serwis Członków i Wychowanków”. Największym, jakże miłym, zaskoczeniem była informacja kierowana do byłych członków zespołu. Nawet o nich nie zapomniano! No i ten BAL WYCHOWANKÓW
Z radością trafiłem do „jubileuszowych składów” Zespołu (nie mówiąc już o aktualnym). To miłe – wszak pamięć jest zawodna. Po latach trudno czasem wymienić wszystkie osoby na zdjęciach, cóż dopiero pamiętać kto kiedy brylował na scenie! Tyle tylko, że nazwiska były mi jakoś mniej znane. No cóż – czas leci, chyba mam początki sklerozy.
NIESTETY – gdy kolejny raz przewinąłem stronę do samej góry – zauważyłem że nie jestem na internetowej stronie Słowianek. A szkoda……… <<
odnalazłem go z trudem, wszak wcześniej usunąłem myśląc że to przebrzmiała historia ) |
Ostatnio zmieniony przez janeczek Czw 26 Lis, 2009 11:56, w całości zmieniany 1 raz |
|