To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum witryny slowianki.org
Forum dyskusyjne Stowarzyszenia Wychowanków i Przyjaciół ZPiT "Słowianki"

Archiwum - No i po Pyrówce, wrześniówce albo październikówce

Danusia - Wto 16 Paź, 2007 21:52
Temat postu: No i po Pyrówce, wrześniówce albo październikówce
Drodzy zaklinacze pogody!

Spisaliście się w gruncie rzeczy całkiem dobrze, bo opadów deszczu tudzież śniegu nie stwierdziliśmy. Stwierdziliśmy natomiast, że październikowy wieczór jest nieco chłodniejszy, aniżeli majowy :shock: . Gorące serca Niezawodnej Grupy Sympatyków naszych biesiad, muzyka, śpiewy i tańce pozwoliły nam jednak wytrwać ładnych parę godzin o kiełbasce, grochówce, ziemniaczku.

Flesze błyskały, a więc z pewnością zdjęcia pojawią się na stronie.

Gorąco pozdrawiam.
Danusia

Renee - Pon 15 Paź, 2007 10:37
Temat postu: podziękowania : ))
Danusiu dzięki jeszcze raz za Pyrówkę ! Było jak zwyke sympatycznie i swojsko, trochę frywolnie i oczywiście folkowo. Całusy i podzękowania dla Ciebie i wszystkich osób, które włączyły się do przygotowań. I nie martw się , że zamiast ogniska był grill, wszak najważniejsze było aby się spotkać : ))

Renee

Ps. A grochóweczka - palce lizać !

krzysztofniewiara - Pon 15 Paź, 2007 11:36

Było super,mam nadzieję że pośpiwaliście jeszcze ze 3 godziny bo ja złamany boleścią musiałem do ciepłego łóżeczka. Ktoś mi radził skórkę z kota, ogłaszam więc przetarg nieograniczony z wyłączeniem kota Pana Premiera.
zulu gula - Wto 16 Paź, 2007 18:57

niestety , nie dane mi bylo spotkac sie na pyrowko- grochowce - rowniez bylam cierpiąca- czekam niecierpliwie na zdjęcia, mam nadzieje ze przyblizą mi atmosfere wieczoru z tego co media donoszą - szalonego , caluski
Renee - Śro 17 Paź, 2007 07:50
Temat postu: Maść z kota
Kota to tu ma niejeden w tym gronie; pytanie kto da się przerobić na maść.
... nawet dla Prezesa :mrgreen: